Verzenden & retourneren

Verzenden door Puur Bij Eva

Om geen loze beloftes te doen, versturen we minimaal twee keer per week, op woensdag en vrijdag. Het kan op meerdere dagen maar wij hebben ook een fysieke winkel die onze aandacht vereist. 

Ruilen / Retourneren bij Puur Bij Eva

Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling een of meerdere artikelen aanmelden als retour. Dit doe je door een mail te sturen naar [email protected] , waarin je aangeeft welke artikelen je wilt retourneren, onder vermelding van het ordernummer. Vervolgens ontvang je een mail van Athlecia by Puur Eva met een link om het retourlabel te kunnen downloaden. 

LET OP! Voor het retourneren van artikelen berekenen wij € 4.95 retourkosten. ​​ Het bedrag van €4,95 aan retourkosten kun je betalen tijdens het downloaden van het retourlabel.

Geef in het kort aan welke artikelen je wil retourneren.

Artikelnummer:                         Soort Artikel:                    Maat                Aantal:

…………………..                      …………………….…..………..              ……                 …….

…………………..                      …………………….…..………..              ……                 …….

…………………..                      …………………….…..………..              ……                 …….

Ordernummer: ..................

Wanneer je wilt RUILEN voor een ander artikel, dan kun je via www.athlecia.nl of www.athlecia.be  een nieuwe bestelling voor het juiste artikel plaatsen.

Wij verzoeken je dit ingevulde retourformulier met de te retourneren/ruilen artikelen deugdelijk te verpakken. - De artikelen dienen ongedragen en in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes en, indien mogelijk, in originele verpakking-

Vervolgens plak je het uitgeprinte retourlabel duidelijk zichtbaar op de verpakking. Het pakket geef je af bij het postkantoor. Je ontvangt daar een verzendbevestiging met Track & Trace code waarmee je de zending kunt volgen. Bewaar deze bevestiging totdat je bericht krijgt, dat de retourzending goed door ons is ontvangen.

Ga voor meer informatie naar www.athlecia.nl of www.athlecia.be, pagina: verzenden & retourneren.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen  met onze klantenservice via mailadres: [email protected]  of telefonisch via  +31 (0)6 460 42 960. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10.30 uur tot 16.00 uur.